marți, august 16, 2022

CSM Târgu Jiu se impune la Odorheiu Secuiesc și urcă pe poziția a doua în clasament

by Redacția

CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în disputa cu CS Handbal Club Harghita. Elevele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache au învins cu 39-21, la pauză 18-8. Meciul a contat pentru etapa a-4-a din Seria B a Diviziei A. Victoria de la Odorheiu Secuiesc a propulsat echipa din Târgu Jiu pe locul 2 în Seria B.

CSM Târgu Jiu – CS Handbal Club Harghita 39-21(18-8)

În Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, fără Anna Ivanenko, accidentată, gorjencele au început meciul în forță, semn că erau hotărâte să șteargă impresia mai puțin bună lăsată în finalul meciului cu CNE Râmnicu Vâlcea.

Handbalistele de la CSM au continuat pe aceași linie și în repriza secundă cu Mădălina Olariu, Gabriel Frunză și Bianca Chiriță care au dus scorul la 25-10, îm minutul 37, și 28-11 în minutul 40. Oana Iordache a punctat din nou și tabela indica 36-19. Finalul de meci le-a găsit tot pe jucătoarele lui Liviu Andrieș în atac, Gabriela Frunză a fost cea care a închis tabela la 39-21, într-un meci controlat de la un capăt la celălalt de gorjence. Un meci excelent făcut de elevele lui Liviu Andrieș, atât ca rezultat pe tabelă, cât și ca evoluție în teren.

Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu a fost Sabine Klimek, cu 9 reușite, fiind urmată de Mădălina Olariu cu 7 goluri.

CSM Târgu Jiu: Alina Ciuchiatu, Cristina Elena Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriță 4g, Bianca Stanca 1g, Oana Iordache 3, Andreea Olariu 1g, Florentina Toader, Mădălina Olariu 7g, Ira Zinatullina 3, Gabriela Frunză 4, Pal Ceandani 2, Iulia Andrei 2, Ioana Toader 3g, Sabine Klimek 9g. Antrenori: Liviu Andrieș și Andrei Enache.

CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 2 în clasament cu 9 puncte acumulat, după Gloria Bistrița care are 12 puncte, dar cu un meci mai mult disputat.

După etapa a-4-a, Divizia A la handbal feminin va lua o pauză de aproape trei săptămâni, cauzată de meciurile echipei naționale. La reluare, pe 17 octombrie, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu ACS Tonic Oradea.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii