CSM Târgu Jiu, victorie importantă în lupta pentru promovare

by Redacția

CSM Târgu Jiu a înregistrat, luni, 14 martie, o victorie extrem de importantă în lupta pentru promovarea în Liga Florilor după ce a trecut de CNE Râmnicu Vâlcea, scor 24-22, la pauză 11-11. Meciul a contat pentru etapa 16-a din Seria B a Diviziei A.

Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a ajuns la a 12-a victorie consecutivă în această ediţie de campionat şi este liderul incontestabil al Seriei B. Iulia Andrei a înscris de 8 ori în poarta vâlcencelor şi a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană.

CSM Târgu Jiu a mai făcut un pas important în drumul către Liga Florilor după succesul repurtat, în deplasare, pe terenul echipei CNE Râmnicu Vâlcea.

”Sunt mulţumit doar de rezultat, pentru că sunt 3 puncte în clasament cu care ne-am consolidat poziţia de lider în Seria B, dar în ceea ce priveşte jocul echipei nu prea sunt mulţumit. În ciuda rezultatului, am făcut un joc slab, dar până la urmă bine că am luat cele 3 puncte. Vom analiza zilele următoare jocul echipei. Din păcate, la acest meci, Sabine Klimek s-a accidentat şi nu pot spune acum care este problema. Va face investigaţiile necesare şi apoi vom vedea care este verdictul. Sperăm să nu fie ceva grav şi să revină cât se poate de repede”. a declarat Liviu Andrieş, pentru site-ul oficial al clubului gorjean.

Etapa viitoare, pe 20 martie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu ultima clasată CS Handbal Club Harghita.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii