CSM Târgu Jiu, victorie și calificare în turul următor al Cupei României

by Vasile.M

CSM Târgu Jiu a început perfect drumul în Cupa României, ediția 2021-2022. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a trecut fără probleme de Universitatea de Vest din Timișoara, scor 33-26, și s-a calificat în faza următoarea a Cupei României. CSM Târgu Jiu va juca în următorul tur, pe 12 februarie, cu învingătoarea din partida CSM Roman – CS Activ Prahova Ploiești.

Debut cu dreptul în actuala ediție de Cupa României. Marți, 8 februarie, CSM Târgu Jiu a trecut cu bine peste turul preliminar din Cupa României Fan Courier, într-un meci în care gorjencele au avut în față un adversar pe care l-a învins și în campionat cu doar două săptămâni în urmă. La fel ca și atunci, Timișoara s-a dovedit a fi o echipă ambițioasă, dar care nu a avut forța de a pune probleme echipei din Târgu Jiu. Meciul a fost la discreția echipei pregătită de Liviu Andrieș, care a dominat meciul de la un capăt la celălalt, în condițiile în care antrenorii gorjeni au rulat tot lotul și au aruncat în luptă și două jucătoare venite de la junioare, din propria pepinieră, Ramona Popescu și Daria Iordache.

Bianca Stanca a fost cea mai bună marcatoare a echipei gorjene, cu 7 goluri marcate, fiind urmată de Iulia Andrei, care a reușit 6 goluri.

Citește și...