CSMS IAȘI – GAZ METAN MEDIAŞ de la ora 18:00

Partida CSMS Iaşi – Gaz Metan Mediaş  se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 18.00 in direct la digisport.

Antrenorul Nicolo Napoli nu a pierdut niciun meci împotriva lui Gaz Metan Mediaș, din toate întâlnirile directe cu echipele pe care le-a antrenat în Liga 1 (Universitatea Craiova, Astra sau CS Drobeta Turnu Severin)!

Gaz Metan și CSMS Iași și-au împărțit punctele în cele trei dueluri de până acum, ambele echipe obținând câte o victorie, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Primul joc dintre două a fost cel de pe pe 9 noiembrie 2012, 1-0 pentru moldoveni la Mediaş (gol Pătulea), iar în retur, pe 20 mai 2013, sibienii şi-au luat revanşa, 2-0 în Copou, grație reușitelor lui Eric și Alex Muntean. Singura remiză s-a consemnat în etapa a 2-a a stagiunii curente, atunci când tabela a arătat 0-0.

O singură victorie a izbutit CSMS din postura de gazdă în ediţia curentă, 3-0 cu Pandurii în ultimul meci jucat în faţa propriului public, în rest a adunat patru remize şi trei înfrângeri.

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

Noi condiții de participare în competițiile de juniori organizate de FRF

Mircea M

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More