Cupa Minaur ramane la Baia Mare

Dupa trei zile de meciuri, impotriva a trei echipe de top a handbalului masculin romanesc, HCM Minaur Baia Mare a reusit sa castige cupa cu acelasi nume, chiar daca in ultima partida disputata impotriva celor din Bacau baimarenii au pierdut cu scorul de 25 – 27. La finele turneului de pregatire, antrenorii baimarenilor spun ca elevii lor sunt pe drumul cel bun, dand dovada de daruire si seriozitate.

minaur8_Timp de trei zile, Sala Polivalenta „Lascar Pana“ din Baia Mare a a gazduit Cupa Minaur, competitie la care au participat patru echipe: HCM Minaur Baia Mare, Pandurii Targu Jiu, Stiinta Bacau si Steaua Bucuresti. Cu doua victorii si o infrangere, elevii antrenati de Gheorghe Covaciu si Adi Popovici au reusit sa pastreze cupa in Baia Mare.

Festivitatea de premiere a avut loc dupa ultimul meci, primarul municpiului Baia Mare, Catalin Chereches, si antrenorul emerit Lascar Pana fiind cei care au inmanat diplomele si cupele castigatorilor. La finele celor trei zile, locul I a fost ocupat de Minaur Baia Mare, pe locul secund s-a clasat Pandurii Tg. Jiu, pozitia a treia a revenit celor de la Stiinta Bacau, iar pe ultimul loc s-a clasat Steaua Bucuresti.

Cei doi antrenori ai baimarenilor s-au aratat multumiti de echipa, insa au vorbit si despre cele observate pe parcursul meciurilor din acest turneu de pregatire. „A fost un turneu de pregatire in care eu cred ca baietii s-au miscat destul de bine. Suntem inca la inceput, eu sper ca prin munca si seriozitate sa ajungem acolo unde ne-am dorit, sa jucam un handbal de calitate. Plusurile au fost la mobilizare si aparare, iar minusul a fost atacul, unde am pierdut mingile foarte usor. Dar totusi mai e o luna de pregatire si sper ca in saptamanile care vin sa remediem totul si sa incepem campionatul cum trebuie“, a aratat antrenorul principal Gheorghe Covaciu.

Despre obiectivele echipei, cei doi antrenori au fost mai retinuti, spunand ca acestea se vor stabili dupa perioada de pregatire. Ei au aratat ca lotul ar trebui putin consolidat pana la debutul campionatului. „A fost un turneu foarte bun, am vazut cam pe unde suntem si ce mai trebuie lucrat, dar suntem pe drumul bun. La ora actuala ne mai trebuie un om la linia de 9 metri, ca sa dam putere si posibilitatea sa se odihneasca si cei care joaca mai mult timp. Vom vedea de la etapa la etapa a pregatirii obiectivele“, a spus Adi Popovici.

Pe langa cupele oferite echipelor clasate pe podium, premii speciale au primit urmatorii: Marius Szoke (Steaua Bucuresti) – cel mai bun jucator, Shota Tevzadze (Stiinta Bacau) – cel mai bun portar si Alin Bondar (Minaur Baia Mare) – golgeterul turneului.

Citește si...

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Conducerea FRH se plânge de costurile mari pentru organizarea Campionatului European

Mircea M

Două jucătoare de la Minaur la lotul de senioare

C. Sabău

Gyor și-a demis antrenorii

Oana B

După trei ani de procese, Mariana Tîrcă are de primit peste 50.000 de euro

Oana B

Rudi Stănescu este noul antrenor cu portarii al echipei naționale

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More