Cupa României la volei își va decide câștigătoarea după un alt sistem de joc

Federația Română de Volei a anunțat că în sezonul 2017-2018, câștigătoarea Cupei României se va decide după un alt sistem de joc. Semifinalele și finala se vor disputa în perioada 27-28 aprilie 2018 la feminin și 5-6 mai 2018 la masculin urmând ca locul să fie stabilit ulterior.

Competiția se va desfașura cu jocuri eliminatorii în prima fază, unde echipele participante în Cupele Europene nu vor juca. Prima fază a Cupei României este programată pe 25 octombrie 2017 la feminin și  pe data de 30 septembrie 2017 la masculin.

În faza a II-a a Cupei României echipele participante în Cupele Europene vor întâlni câștigătoarele din prima fază. Primul tur la masculin este programat pe 15 noiembrie 2017, returul urmând să se dispute pe 13 decembrie 2017. La feminin primul tur se va disputa pe 29 noiembrie 2017, iar returul pe data de 17 ianuarie 2018.

Câștigătoarea Cupei României se va decide după disputarea Turneului final. Semifinalele și finala se vor disputa în perioada 27-28 aprilie 2018 la feminin și 5-6 mai 2018.

[themeum_column col=”1/2″][themeum_button size=”sm” type=”info” url=”https://www.sportexclusiv.ro/volei/cupa-romaniei-masculin/” text=”Program Masculin”][/themeum_column] [themeum_column col=”1/2″] [themeum_button size=”sm” type=”success” url=”https://www.sportexclusiv.ro/volei/cupa-romaniei-feminin/” text=”Program Feminin”][/themeum_column]

Federația Română de Volei  a stabilit ca SuperCupa României la masculin să se dispute la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești pe data de 30 septembrie 2017.

[themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”handbal” maxpost=”9″] [themeum_category category=”stiri” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

VIDEO Adin Cojocaru, după calificarea naționalei Under 18 la Campionatul European

Ionuț Popa

Volei Alba Blaj eliminată din Europa

C. Sabău

Voleiul românesc este în doliu

C. Sabău

Performanțe remarcabile în voleiul românesc în 2023

Oana B

Adin Cojocaru: Participarea la o ediţie a Jocurilor Olimpice este un obiectiv pe termen lung al FRV

Redacția

RETROSPECTIVĂ 2023 Adin Cojocaru: Strategia actuală a federaţiei dă rezultate

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More