CVM Tomis ConstanÅ£a – CSA Steaua Bucureşti 3-0

Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanţa a învins  pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia CSA Steaua Bucureşti, în penultima etapă a Diviziei A1.

Tomis Constanta - Stiinta Explorari Baia MareTomisul şi-au adjudecat astfel cea de-a 11-a victorie consecutivă şi nu mai pot pierde prima poziţie a clasamentului.

Voleibaliştii de la malul mării nu au avut nici o problemă în a se impune în faţa roş-albaştrilor, care nu au putut trece de pragul celor 20 de puncte în nici un set (25-18, 25-19, 25-16).

Craiovenii s-au distanţat de primul loc al clasamentului

SCMU Craiova a pierdut aseară, în deplasare, cu scorul de 3-2, în faţa voleibaliştilor de la VCM LPS Piatra Neamţ, distanţându-se la 8 puncte de liderul clasamentului, Tomis, înainte de ultima etapă. Deşi au început destul de bine meciul şi au ţinut piept cu brio gazdelor, craiovenii au pierdut în ultimele două seturi şi nu au reuşit să se apropie de constănţeni.

Citește si...

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

Dinamo are un nou antrenor

C. Sabău

Coordonator croat la Arcada Galați

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More