joi, august 18, 2022

Cvorum întrunit la Adunarea Generală a Federației Române de Handbal

by Redacția

Adunarea Generală a Federației Române de Handbal a avut loc astăzi, la Izvorani, în aer liber, în condiții de maximă siguranță din cauza pandemiei de Coronavirus. La ședință au participat 143 de membri dintre cei 208 afiliați.

„Este o zi specială în care am avut cvorum într-un moment greu, la 40 de grade. Oamenii din handbalul românesc au arătat că sunt solidari, au înțeles mesajul Federației, fiindcă trebuia să ne validăm bilanțul pentru a intra în legalitate și a putea depune actele. Sunt foarte fericit, iar faptul că această întâlnire s-a desfășurat într-un mediu atât de plăcut a adăugat  „sarea și piperul”, a declarat Alexandru Dedu, președinte FRH.

De asemenea, în cadrul Adunării Generale de astăzi, Alexandru Dedu și anunțat candidatura pentru funcția de vicepreședinte al COSR: 

„Voi candida la funcția de vicepreședinte al COSR! Nu cred că a fost un moment anume în care m-am hotărât, cred că este un lucru normal, sper să continui drumul alături de o echipă bună, tânără, o echipă cu entuziast, o echipă care a făcut multe în acești 4 ani. Este vorba despre o continuare a unui drum și a unei munci.” a precizat Alexandru Dedu, președinte FRH.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii