Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Fostul atacant a preluat naționala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la EURO 2025 din Slovacia.

Daniel Pancu are 27 de selecții în echipa națională, pentru care a marcat de 9 ori. În cariera de fotbalist a evolut la cluburi precum Rapid București, Beșiktaș, Cesena sau ȚSKA Sofia. A cucerit 8 trofee: titlul în Liga 1, de trei ori Cupa României, două Supercupe ale României, titlul în Turcia și Cupa Turciei.

Ca antrenor, a activat la Rapid, Poli Iași și la România Under 20, acolo unde a pregătit chiar actuala generație Under 21.

Viitoarea națională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2025, găzduit de Slovacia, în luna septembrie. România a fost repartizată în Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia. Meciurile tricolorilor din preliminariile EURO 2025 vor fi în direct la Pro Arena, iar campania de calificare se va încheia în octombrie 2024.

Citește si...

Componența grupelor EURO 2024

C. Sabău

România și-a aflat adversarele de la Euro 2024

C. Sabău

La Brăila se va decide câștigătoarea Cupei României

Redacția

Știința Explorări a terminat campionatul pe locul 9

C. Sabău

Minaur s-a calificat la turneul final al echipelor de tineret

Mircea M

Calificare istorică! În finala Cupei Românie merge Corvinul Hunedoara!

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More