miercuri, august 10, 2022

Dănuț Pascu: „Tragerea la sorți nu ne-a fost favorabilă”

by Redacția

SCM ”U” Craiova, medaliată cu bronz în ediţia trecută de campionat, o va înfrunta pe Fenerbahce HDI Sigorta Istanbul în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV. Primul meci va avea loc în Bănie, în perioada 8-10 noiembrie, iar returul va avea loc în Turcia, în intervalul 15-17 noiembrie.

„În primul rând, tragerea la sorți nu ne-a fost favorabilă. Am picat cu o echipă foarte bună, dintr-un campionat puternic, unul dintre cele mai importante. Turcia este în top 5 din Europa. Eu cred că este la bătaie cu Franta sau chiar este un campionat mai bun. Joacă mulți jucători de valoare acolo.Ei au terminat pe 5, sub obiectiv. Anul trecut, Fener a jucat grupe de Champions League. Este o echipă care de ani de zile se luptă sus, un nivel bun. În echipa actuală le-a mai rămas doar un ridicător, un iranian de top 10 mondial. Turcii au o perioadă de formare în acest moment.Ne jucăm șansa, nu ne sperie adversarul. Depinde și de ce echipă vom face, dar vom face o echipă competitivă. Așa cum o să o montez, noi mergem să câștigăm si chiar să ne calificam mai departe în CEV Cup. Lupta este deschisă! Ne vom pregăti foarte bine și vom da totul pentru calificare.” a declarat Dănuț Pascu pentru pagina oficială a clubului oltean.

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii