sâmbătă, iulie 2, 2022

David Popovici, la două sutimi de medalia de bronz!

by Redacția
Finala olimpică de la 200 de metri liber a fost foarte strânsă. David Popovici a fost repartizat pe culoarul 1, la vârsta de 16 ani a înotat pentru o medalie olimică. David, la două sutimi de medalia de bronz! Ultima lungime de bazin excelentă

A pornit foarte bine și după prima întoarcere de bazin a fost pe locul trei. Românul a făcut o cursă tactică inteligentă și nu a forțat prematur. Înainte de ultima lungime, David Popovici era foarte bine plasat.

Pe ultimii 50 de metri, Popovici a forțat și a urcat în clasament, iar la un moment dat părea că va obține medalia de bronz, fiind la mare bătaie cu brazilianul Fernando Schaeffer.

DAVID POPOVICI – Locul 4 la 200 m liber 

Performanță de exceptie a lui David Popovici, juniorul de 16 ani supranumit Il Fenomeno! Pentru prima dată a reușit să coboare sub 1:45,00, și doar două sutimi de secundă i-au lipsit pentru a urca pe podiumul olimpic la Tokyo.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii