Dedeman Bacău obtine a patra victorie a sezonului

În etapa a 8-a a Ligii Naționale 2014-2015, Știința Municipal Dedeman Bacău a bifat a patra victorie a sezonului: 26-21 cu Energia Târgu Jiu. De partea cealaltă, oaspeții au înregistrat a șasea înfrângere în șapte meciuri disputate.

Știința Municipal Dedeman Bacău – Energia Târgu Jiu 26-21 (14-10)

Liviu Andrieș, antrenor Energia Târgu Jiu: “Felicităm echipa gazdă, au câștigat astăzi cele trei puncte. Din păcate pentru noi, chiar dacă am făcut un meci mult mai bun decât cel de acasă cu Timișoara, am pierdut. Este o victorie meritată pentru gazde, cărora le urez succes în perspectiva meciurilor din cupele europene de săptămâna viitoare, să câștige și să aducă puncte cât mai multe pentru România. Noi trecem printr-un moment dificil, iar când nu ai rezultate e clar că lucrurile nu merg foarte bine. Intervin momente de panică, nu găsim soluții în anumite momente de criză, realizăm acțiuni colective bune dar apar multe greșeli neforțate și acest lucru a făcut diferența”

George Șelaru, handbalist Energia Târgu Jiu: “A fost un meci foarte dificil pentru noi. Important este că am jucat puțin mai bine față de etapele trecute, am evoluat bine pe terenul unei echipe care a avut doi ani și jumătate fără înfrângere acasă în campionat. Pentru noi e îmbucurător faptul că am luat mai puține goluri, spre deosebire de etapele precedente. Suntem într-un oarecare progres, trebuie să eliminăm greșelile pe care le facem, sunt chestii mici, neatenții care ne costă foarte mult la final, pe tabelă. Am început și de la 5-0 pentru ei astăzi, a fost foarte greu. Urez Bacăului baftă multă în Cupa EHF, să aibă grijă să nu se accidenteze pentru că nu cred că vor avea probleme în acest tur”.

După opt etape, Energia Târgu Jiu ocupă penultimul loc în Liga Națională, cu trei puncte

Citește si...

Florentin Pera va continua la națională

Oana B

Nu s-a luat nicio decizie în privința organizării europeanului din 2026

Ionuț Popa

Handbalul nu va respecta Legea Novak nici în viitorul sezon

Mircea M

Handbalistele de Iași în cantonament

Oana B

Bugetul Federației Române de handbal pe 2024 rămâne o enigmă

Oana B

Florentin Pera a anunțat lotul de 18 pentru dubla cu Croaţia

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More