Denis Alibec nu va juca contra Poloniei! Denis Alibec nu va juca contra Poloniei! FB IMG 1496930892224

Denis Alibec nu va juca contra Poloniei!

Deși inițial staff-ul tehnic era încrezător în recuperarea atacantului naționalei, acesta nu va face deplasarea la Varșovia și Cluj-Napoca pentru meciurile cu Polonia, 10 iunie, și Chile, 13 iunie.

Ca urmare a recidivei unei afecțiuni în zona inghinală, Denis Alibec a intrat într-un program special de antrenament și recuperare informează site-ul oficial FRF.

„În ciuda eforturilor depuse, durerea în zona inghinală s-a accentuat, astfel că Denis nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul de la Varșovia”, a precizat medicul echipei naționale, dr. Laurențiu Oproiu.

Decizia ca Alibec să părăsească lotul s-a luat după discuția pe care jucătorul a avut-o cu staff-ul tehnic și cel medical. El va continua recuperarea sub supravegherea medicului de la echipa de club.

„Îmi pare rău că nu pot să ajut echipa la meciul important din Polonia. Sper să mă recuperez cât mai rapid și la următoarele acțiuni să fiu apt de joc”, a spus Denis Alibec înainte de a-și lua rămas bun de la colegi. 

Tot astăzi a părăsit cantonamentul și Dragoș Grigore, care a suferit o ruptură musculară la antrenamentul de marți. 

Foto Facebook FRF

Sportul unește oamenii – Cadoria Denis Alibec nu va juca contra Poloniei! Denis Alibec nu va juca contra Poloniei! Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri 1024x154
Sportul înseamnă sanatate Denis Alibec nu va juca contra Poloniei! Denis Alibec nu va juca contra Poloniei! sport proiect logo pt link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *