marți, august 16, 2022

Denisa Dedu a revenit la echipă.Laura Moisă rămâne în izolare

by Redacția

Denisa Dedu s-a reîntors la echipă, venind chiar în timpul antrenamentului de astăzi, după ce s-a aflat în izolare de la sosirea în Danemarca. Ea are în acest moment două rezultate negative la ultimele testări, efectuate miercuri și astăzi.

Delegația română a făcut demersurile necesare conform legii daneze și regulamentului EHF pentru ca Denisa să se alăture cât mai repede lotului. Pentru a minimiza riscurile ca echipa să intre din nou în izolare, Denisei i s-a recoltat astăzi cel de-al doilea test RT PCR.

Laura Moisă a efectuat și ea astăzi un test RT PCR, care a furnizat un rezultat pozitiv. Ea rămâne în continuare în izolare.

Pentru meciul Polonia – România, selecționerul Bogdan Burcea poate face schimbări de jucătoare pe foaia de joc până mâine, la ora 9:00 (ora locală).

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii