duminică, august 14, 2022

Denisa Dedu: Jocul nostru s-a îmbunătățit

by Redacția

Denisa Dedu, aflată într-o formă de zile mari în meciul cu Norvegia a declarat: ”Consider că mare parte a jocului ne-am bătut de la egal la egal cu echipa Norvegiei. Cred că ne-am luptat, că am arătat că echipa are valoare și că poate. Din păcate, nu am reușit să rezistăm până la sfârșit. Diferența e un pic nedreaptă pe tabelă față de cum s-a jucat.”

Chiar dacă cuvântul ”contraatac” pare să fie sinonim cu ”Norvegia”, Denisa Dedu crede că România a pus destule probleme echipei antrenate în ultimii 11 ani de islandezul Thorir Hergeirsson: ”Nu cred că ne-a fost teamă, am arătat că putem să conducem și să câștigăm, dar așa cum toți știm, Norvegia are un atu: contraatacul și fazele rapide. Prin asta s-a făcut diferența și au reușit să se desprindă. Personal, consider că le-am pus destul de multe probleme”.

Echipa României a fost de la început mai prezentă și mai dinamică decât în primele meciuri: ”Consider că în meciul acesta jocul nostru s-a îmbunătățit. Noi ne-am luptat, atmosfera dintre noi este bună, suntem unite. Poate la început s-a resimțit faptul că nu am avut niciun meci timp de aproximativ un an de zile, iar jocul nostru și relațiile nu au fost atât de bine legate. Sper de la meci la meci să creștem și jocul acesta ne-a arătat că echipa are potențial și poate avea un parcurs bun în continuare”, a mai spus Denisa.

FOTO: Jozo Cabraja / kolektiffimages

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii