Derapajele lui Vasiliu si Enăchescu rămân nepedepsite?!Rapid a mai primit o amendă!

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a sancționat clubul RAPID cu o amendă de 8 mii lei pentru agresiuni verbale, inclusiv în privința orientării sexuale, la adresa Cristinei Neagu.

Având in vedere că nu sunt la prima abatere ar fi trebuit să primească si o suspendare, dar ce să vezi, suntem în România, țara lui mu*e Rapid, Steaua și Dinamo, ori invers, că e aceeași poezie. 

Președintele Federației de Handbal, Constantin Din, a încercat prin declarații publice să minimalizeze, să acopere gravitatea derapajului galeriei rapidiste.

„Noi vom propune ca cei de la CSM București să nu vină în Giulești și noi să nu mergem în Sala Polivalentă. a declarat Bogdan Vasiliu. ”

Da nu mai bine stați voi acasă și ne lăsați în pace cu aceste aberațiile verbale, ori mai bine vă jucați on-line.

Șicanele au venit de la conducere. Vasiliu și Enăchescu, vedetele handbalului românesc!

Domnilor de la Federație, derapajele verbale ale celor doi conducători de cluburi Vasiliu si Enăchescu nu intra la categoria „imaginea handbalului românesc”!? Timp de câteva zile pe rețelele de socializare ambele cluburi și-au spus părerile, bune, rele, s-au acuzat reciproc și s-au șicanat, au arătat mizeriile din handbalul românesc, prin diferite comunicate de presa.

Ambele cluburi au scos la iveală fel si fel de smecherii, povestea vuvuzelelor, a tobelor, a amplificării tobelor…

Dar nu mai bine ar fi să fiți interziși câteva etape, poate vă liniștiți. 

Altă aberație, de data aceasta a lui Bogdan Vasliu, deranjat că nu a fost primit în lojă!

„Nu este posibil ca noi să primim invitații din cele mai proaste loje, pe când ei au primit cele mai bune locuri.”a declarat Bogdan Vasiliu. 

Oare dacă primiți un loc normal nu e același meci? Aveți nevoie doar de loje?

Tobele interzise la Bistrița?

Clubul gazdă are voie cu tobe, oaspeții nu? Handbal românesc a ajuns de tot râsul fiecare face ce vrea, spune ce vrea și nu este sancționat de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal.


Dacă era înjurată o altă jucătoare mai necunoscută, era aceeaşi amendă sau era ceva gen 1000 de lei? Dacă era o jucătoare de culoare atunci amenda era tot 8000 de lei sau era mai mare şi aveai scandal încă o lună în plus? Observatorii dorm la meciuri pe banii cluburilor.

La meciul de handbal Dinamo-GOG, după ce a fost aplaudată cucoana Neagu, s-a strigat în sală „La ţigani, m*ie la ţigani”…

Deci se dau amenzi, doar la anumite galerii, la anumite sporturi, la anumite injurii adresate la anumite persoane…

 

Citește si...

S-a stabilit țintarul Diviziei A1 la volei feminin, sezon 2024-2025

Mircea M

S-a stabilit țintarul Diviziei A1 la volei masculin, sezon 2024-2025

C. Sabău

Carol Kosinski, la Arcada Galați!

Mircea M

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

Constantin Din a anunţat obiectivele echipei naţionale de handbal feminin

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More