Derby-ul etapei a 12-a Oltchim Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău

Oltchim Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău, echipa antrenată de selecţionerul Gheorghe Tadici, se vor duela astăzi în ultimul meci al etapei a XII-a din Liga Naţională.

OLTCHIM HC ZALAUSingurele formaţiii româneşti care mai sunt angrenate în competiţiile europene se întâlnesc de la ora 12:15, în Sala Traian din Vâlcea.

Gazdele vin după un eşec dureros pe propriul teren, în Liga Campionilor, în faţa unguroicelor de la Ferencvaros, iar echipa lui Gheorghe Tadici va încerca să profite de moralul zdruncinat al campioanelor şi să le administreze acestora prima înfrângere din acest sezon.

HC Zalău a obţinut un rezultat de egalitate şi o victorie în primele două etape disputate în acest an, în timp ce Oltchim a reuşit două victorii din două meciuri.

Întâlnirea dintre cele două formaţii reprezintă şi o ocazie bună pentru a evalua forţa echipei înainte duelurilor din cupele europene. Oltchim va juca în etapa a doua din Champions League contra celor de la Krim, în timp ce HC Zalău va juca contra portughezelor de la Juve Lis, în Cupa EHF.

[match id=195]

Citește si...

Rezultatele etapei a 8-a în Divizia A1

Mircea M

HC Zalău renunță la interul Andreea Bujor

Mircea M

Elena Șerban continuă încă doi ani la Dunărea Brăila

Oana B

Antrenorul de la Corona Braşov, demis

Oana B

Simone Bohme s-a despărțit de CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Florentin Pera: Trofeul Carpaţi, o oportunitate pentru a ne edifica în privinţa lotului pentru Mondial

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More