Derby-ul României la volei se joacă la Zalău

Vineri, ora 19:30, Sala Sporturilor din Zalău Remat Zalău – VCM Tomis Constanţa

remat tomisDupă o victorie şi o înfrângere, în primele două etape ale returului Diviziei A1, pentru campioana Remat urmează două derby-uri în decurs de şase zile, ambele pe teren propriu. Primul meci “de foc” pentru formaţia pregătită de Aurel Vlaicu este programat vineri seara, Remat Zalău urmând să întâlnească vicecampioana ediţiei trecute, Tomis Constanţa.

În ambele echipe au avut loc schmbări în această iarnă atât la nivel de lot, cât şi la nivelul băncii tehnice. Deşi Rematul nu mai dispune de un lot la fel de valoros ca în anii anteriori, formaţia zălăuană speră, în continuare, la câştigarea campionatului, iar în această seară să se impună în meciul considerat derby-ul României. “Cred în jucătorii mei şi am încredere că pot face o partidă bună, chiar dacă în ultimul meci, cel de la Piatra Neamţ, nu au evoluat aşa cum mi-aş fi dorit eu. Constanţa are un lot valoros cu jucători buni pe fiecare posturi. Sper însă într-o mobilizare bună a echipei noastre, pentru că totul ţine de atitudine”, ne-a declarat antrenorul principal al Rematului, Aurel Vlaicu.

De cealaltă parte, team-managerul Tomisului, Bulent Cadâr, pare la fel de încrezător în şansele echipei sale la obţinerea victoriei. “Nu ştiu cum va arăta derby-ul cu Remat, dar ştiu că noi suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Sper ca jucătorii să facă un meci cât mai bun, iar la final să fim echipa câştigătoare”, a afirmat oficialul constănţean.

Niciuna dintre cele două echipe nu se confruntă cu probleme de lot înaintea duelului de vineri seara, programat la ora 19:30, în Sala Sporturilor din Zalău.

În partida tur, Tomis Constaţa s-a impus cu scorul de 3 – 1, după ce formaţia zălăuană a câştigat primul set cu scorul de 25 – 23.
Înaintea celei de-a treia runde a returului, Remat Zalău se situează pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, în timp ce Tomis Constanţa este lider, cu 29 de puncte.

Programul complet al etapei a 14-a

Dinamo Bucureşti – Ştiinţa Explorări Baia Mare,

Phoenix Şimleu Silvaniei – Unirea Dej,

“U” Cluj – SCMU Craiova,

CSM Agronomia Bucureşti – VCM LPS Piatra Neamţ,

CS Remat Zalău – VCM Tomis Constanţa.

Citește si...

S-a stabilit țintarul Diviziei A1 la volei masculin, sezon 2024-2025

C. Sabău

Carol Kosinski, la Arcada Galați!

Mircea M

Schimbări majore la CSA Steaua!

Mircea M

Robert Călin a semnat cu o echipă din Cehia

Mircea M

Voleiul românesc în doliu!

Mircea M

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More