Derby-ul voleiului românesc, CVM Tomis Constanta întâlnește marea rivală din campionat CSVM Zalău

Derby-ul voleiului românesc ca de fiecare dată în ultimii ani, partidele dintre Tomis Constanta  și CSVM Zalău au fost întotdeauna pe placul iubitorilor sportului cu mingea la fileu.

tomis

Prima partida a întâlnirilor dintre cele două formații din actuala ediție de campionat se dispută la Constanta. Dacă în sezonul trecut echipa antrenată de Martin Stoev i-a învins pe ardeleni în toate meciurile, actuala stagiune se anunță una extrem de echilibrată, dat fiind faptul că, la fel ca și Tomis, Zalăul s-a întărit pe toate fronturile. De partea cealaltă, trupa antrenată de fostul mare internațional Aurel Vlaicu a făcut deplasarea pe Litoral cu două zile înainte de meci. Ardelenii au venit montați pentru a câștiga meciul și a opri supremația constănțenilor. Ambele formații sunt neînvinse în acest sezon în competiția internă. Partida CVM Tomis – CSVM Zalău se joacă de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Constanța și va fi în direct și în exclusivitate la Neptun TV.

[matches league_id=27 mode=]

[post_ender]

Citește si...

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Doliu în voleiul românesc!

Redacția

Pedro Cardoso pleacă de la Zalău

C. Sabău

Filip Constantin la Arcada Galați

Mircea M

Doi jucători pleacă de la Dinamo

Oana B

Patru plecări de la Arcada Galați

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More