sâmbătă, august 13, 2022

Deținătoarea trofeului, SCM Rm. Vâlcea, a fost eliminată în sferturile de finală!

by Redacția
FOTO Facebook SCM Rm.Valcea
Gloria Buzău a produs surpriza turnului de la Bistrița, reușind să învingă deținătoarea Cupei României, SCM Rm.Vâlcea, scor 34-33. Învingătoarea s-a decis după aruncările de la 7 metri. În timp regulamentar, scorul a fost egal, 29-29. Gloria Buzău se va duela cu HC Zalău, care s-a calificat după victoria obținută în faâa nou-promovatei Științei București, scor 29-22.

Vâlcea părea părea o echipă mai legată, chiar dacă a avut câteva absențe de marcă: Minevskaja, Florica, Bucur (accidentate). Acum câteva zile, într-un meci amical, la Vâlcea, gazdele se impuseseră cu 34-32.

Final Four-ul competiției va avea loc pe 28 și 29 august, la Brăila, iar meciurile sunt programate la orele 11.00 și 15.30 în fiecare din cele două zile. Toate meciurile vor fi transmise pe platforma de livestreaming a Federației Române de Handbal.

Final Four-ul Cupei României/PROGRAM

REZULTATE„sferturi de finală”

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii