Dinamo, amendat de Jandarmerie cu 100.000 de lei

Dinamo a fost amendat de Jandarmerie cu 100.000 de lei, pentru că nu a asigurat separarea grupurilor de suporteri rivali prin rezervarea de locuri amplasate în sectoare opuse ale arenei şi nu a luat măsurile necesare cu privire la interzicerea introducerii şi folosirii de materiale pirotehnice.

dinamoTotodată, „pentru nerespectarea prevederilor Planului de Acţiune aprobat de Unitatea de Jandarmi, firma de securitate a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.000 lei în conformitate cu prevederile art. 27, alin. 1, lit. c din Legea 4/2008”, se arartă într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX, de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Aceste măsuri au fost luate după incidentele produse, duminică, la derbiul Dinamo – Steaua, scor 1-2, meci disputat pe Arena Naţională, în etapa a IV-a a Ligii I.

În timpul partidei de duminică, suporterii ambelor echipe au aprins mai multe torţe şi au aruncat cu petarde, unele dintre acestea ajungând şi pe teren.

Înaintea începerii partidei au avut loc incidente între grupurile de suporteri rivale pe Arena Naţională, fanii dinamovişti din Peluza Sud au forţat cordonul de stewarzi ai firmei de securitate şi s-au îndreptat spre sectorul destinat suporterilor stelişti, încercând să intre în conflict cu aceştia. Jandarmii au intervenit între cele două grupuri de suporteri pentru a-i separa şi pentru a aplana conflictul.

După producerea incidentului, suporterii au continuat să arunce cu scaune şi beţe de steaguri, iar observatorul oficial şi reprezentantul Prefectului Municipiului Bucureşti au solicitat evacuarea de către jandarmi a spectatorilor din sectorul 108, Peluza Sud.informeaza mediafax

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More