Dinamo a debutat cu o victorie in noul sezon al Cupei CEV

Echipa masculină de volei Dinamo a debutat cu dreptul în noul sezon al Cupei CEV. Miercuri, roș-albii s-au impus cu 3-2 în deplasarea de la Kecskemet (Ungaria), contând ca manșă tur a șaisprezecimilor de finală.

Kecskemet RC – Dinamo București 2-3 (22-25, 16-25, 25-21, 34-32, 9-15)

Dinamo nu s-a putut folosi în acest joc, din cauza unor formalități, de unul dintre cei mai valoroși jucători ai săi, cubanezul Centelles Rosales Hiroshi. Returul este programat pe 19 noiembrie, în sala Dinamo. 

Dinamo a început în forță jocul de la Kecskemet, câștigând fără probleme primele două seturi. Ceea ce părea a fi un meci încheiat sec, în minimum de seturi, s-a transformat într-o luptă aprigă, pentru fiecare minge. Actul patru a fost cel mai disputat și s-a decis în prelungiri, cu 34-32 pentru gazde, după ce roș-albii au avut câteva mingi de set și meci. În tie-break, elevii antrenorului Daniel Rădulescu nu i-au lăsat nicio șansă echipei maghiare, câștigând cu 15-9. Dinamo ia astfel o opțiune importantă pentru calificarea în optimile de finală, unde va întâlni învingătoarea dintre Partizan Belgrad și SCMU Craiova. Cele două se întâlnesc mâine, 6 noiembrie, în Serbia, în manșa-tur a șaisprezecimilor.

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More