Dinamo eliminată din Cupa României

Arcada GALAȚI a doua finalistă a Cupei României, după ce a eliminat-o sâmbătă, pe Dinamo, scor 3-2. Finala va avea loc duminică, de la ora 17.00, între SCMU Craiova şi campioana Arcada Galaţi.

Arcada Galați – Dinamo 3-2 (25 / 18, 21 / 25, 25 / 20, 18 / 25, 15 / 10) 

Dinamo învinsă după multe erori pe atac dar și la preluare. Cherbeleata nu a găsit terenul advers, acesta fiind blocat mereu de gălățeni. De la Dinamo Felix a reușit 20 de puncte.

Campioana a reuşit 25 de blocaje in timp ce Dinamo doar 5. La serviciu ambele echipe au avut câte 25 de erori. De remarcat jocul lui Rata pe final, acesta reușind 12 puncte.

VOLEI MASCULIN. Părăsim Cupa României după o semifinală de cinci seturi:

💥 CS Arcada Galați – DINAMO 3-2 (25-18, 21-25, 25-20, 18-25, 15-10)

Un meci intens, ca toate cele disputate cu Arcada în acest sezon (toate de cinci seturi). In setul decisiv gălățenii au început cu 5-1 și 10-3 pe final s-au impus la 10.

FOTO FRVolei FOTO FRVolei FOTO FRVolei FOTO FRVolei FOTO FRVolei FOTO FRVolei

În primul meci, Craiova – Steaua 3-2 (pe seturi 25-22, 20-25, 25-22, 23-25, 17-15).

Finala între Craiova și Arcada este programată duminică, de la ora 17.00.


Anul trecut, Steaua a fost învinsă în finala Cupei României. De precizat că evoluția roș-albaștrilor a fost mereu în scădere pe final de campionat în ultimele sezoane.

Dinamo a încheiat sezonul regulat pe locul secund în campionatul regulat al Diviziei A1, cu 3 meciuri pierdute din 22 jucate. Dinamoviștii sunt deținătorii Supercupei României, trofeu cucerit în startul sezonului, la Constanța.

Arcada Galați, formație antrenată de selecționerul naționalei României, Sergiu Stancu, merge la Brașov din postura de deținătoare a trofeului Cupei României, pe care l-a câștigat după o finală disputată tot în sala ”Dumitru Popescu Colibași”, contra Stelei (scor 3-0). Ocupantă a locului 3 în clasamentul sezonului regulat al Diviziei A1, Arcada s-a calificat după ce a trecut cu o dublă victorie cu 3-0 obținută în fața celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

SCMU Craiova, ocupanta locului 4 în sezonul regulat al Diviziei A1 la volei masculin, este o prezență constantă la toate turneele finale ale Cupei României din ultimii ani. Pentru a ajunge la turneul final, echipa antrenată de Dănuț Pascu a învins-o de două ori pe Unirea DEJ, 3-1 și 3-0.

 

Citește si...

A întrat cu RANGA în sala Sporturilor din Oradea. Jandarmii erau pe la alte uși!

Mircea M

Gorjencele învinse la 12 goluri de Măgura Cisnădie

Vasile.M

Craiova a câştigat în premieră Cupa României

Mircea M

Rapid, învinsă la cinci goluri de Krim Ljubljana

Ionuț Popa

Dinamo s-a calificat la turneul Final al Cupei României

Oana B

Irlanda câștigă neînvinsă Six Nations!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More