Disperaţi să evadeze din Regie !

Curelea, Varga şi Ferfelea încearcă de mai mult timp să scape din Regie. Practic în momentul de faţă cei 3 sunt prizonieri la Sportul şi încearcă din răsputeri să evadeze, după modelul altor colegi.

cureleaVarga a jucat în turul sezonului trecut la Vaslui, reuşind 2 goluri în 15 meciuri, dar de atunci stă pe bară! „Nu-mi fac probleme nici măcar o secundă că nu-mi găsesc echipă dacă devin, odată, liber. Eu sunt fotbalist, mă integrez repede oriunde. Am motivaţie mai mare acum, de-o sută de ori mai mare. Stau bine psihic, acum mă pregătesc ca să stau foarte bine şi fizic. Oof, Doamne! Scap eu şi de asta şi mă întorc la fotbal!”, a declarat recent mijlocaşul de bandă stângă trecut pe la Kuban Krasnodar, Rapid sau Unirea Urziceni.

Ferfelea e într-o situaţie asemănătoare. A jucat în tur la Sportul, 3 goluri în 8 meciuri de Liga a II-a, dar de atunci pauză. Mijlocaşul ofensiv fusese declarat iniţial liber de contract în luna martie, dar Şiman nu s-a lăsat cu una, cu două şi l-a ţinut blocat în continuare. Curelea e cel mai fericit caz. Atacantul ajuns deja la 29 de ani a fost împrumutat în retur în Belarus la Dinamo Minsk, a jucat în 14 meciuri şi a reuşit 6 goluri şi 4 pase de gol.

“Pentru un jucător contează şi o zi de pauză, dar luni de zile! Sper să fiu judecat cât mai repede şi să se rezolve, că nu mai suport situaţia! Pierd meciuri, pierd antrenamente…”   Viorel Ferfelea, Sportul Studenţesc. informeaza pandurul

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More