Dolce Sport va difuza meciuri din Liga 1!

Televiziunea Dolce Sport, care este deţinută de compania de telecomunicaţii Romtelecom, va difuza câteva meciuri de fotbal din Liga 1 şi va transmite imagini din toate partidele, în emisiunile sale, potrivit site-ului dolce-sport.ro.

Dolce Sport va difuza meciuri din Liga 1!

“Începând din acest weekend, Dolce Sport va transmite în continuare Liga I, trei sau chiar patru meciuri în direct pe etapă, elementul de noutate fiind acela că în emisiunile postului nostru vor fi difuzate imagini din toate partidele”, se spune pe site-ul televiziunii Dolce Sport.

Potrivit Dolce Sport, pe site-ul televiziunii vor fi difuzate faze video în timp real din toate meciurile.
Totodată, în emisiunile de analiză ale Dolce Sport, telespectatorii pot urmări atât imagini de la toate confruntările campionatului naţional, însoţite de analize grafice şi reacţii prompte, precum şi de la partidele din Cupa Ligii.

Primele meciuri din Liga 1 care vor fi difuzate pe Dolce Sport sunt: Astra Giurgiu – CSMS Iaşi (sâmbătă, de la ora 18.30), ASA Târgu-Mureş – Concordia (duminică, ora 17.00) şi Oţelul – FC Botoşani (duminică, ora 19.00) şi FC Viitorul – CFR Cluj (luni, ora 21.00).

Anunţul că Dolce Sport va transmite meciuri din Liga 1 vine după ce, recent, compania Romtelecom a reintrodus în grilă televiziunile Look Plus şi Look TV, care difuzează toate meciurile din Liga 1.

Astfel, începând din 9 august, Look Plus este disponibilă pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Totodată, televiziunea Look TV este disponibilă pentru abonare pentru clienţii Romtelecom de la începutul acestei săptămâni, potrivit unui anunţ publicat pe 9 august pe contul oficial de Facebook al Romtelecom.

De asemenea, pe forumul deschis de Romtelecom pe contul oficial de Facebook, reprezentanţii companiei au precizat că, în cazul Look TV, preţul pentru această opţiune este de 1,7 euro fără TVA – 9,5 lei cu TVA inclus.informeaza mediafax

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.