Două jocuri AMÂNATE pentru Vâlcea. Bent Dahl: Această situație vine în cel mai rău moment pentru echipa noastră

by Mircea M

După un început de an bun pentru sportivele antrenate de tehnicianul Bent Dahl, în care au obținut 4 victorii din 4 jocuri, toate deosebit de importante, SCM Rm.Vâlcea a fost nevoită să respecte rigorile sanitare impuse, astfel jocurile cu CS Rapid București (Liga Florilor MOL) și Viborg HK (EHF European League) se vor disputa la o data stabilită ulterior.

„Această situație vine în cel mai rău moment pentru echipa noastră, deoarece eram într-o formă foarte bună, echipa juca bine, aveam încredere în sine iar fetele erau foarte motivate. Ca și antrenor îmi pare rău că trebuie să traversăm o asemenea perioadă, acest aspect ne poate schimba forma de joc. Așteptam cu nerăbdare jocul cu Rapid și bineînțeles că ne doream să câștigăm la fel ca si jocul cu Viborg. Sper ca această perioadă să nu ne deconecteze de la forma bună pe care o traversăm. Rămâne de văzut, pentru mine este o nouă provocare. În cele din urmă sănătatea sportivelor este cel mai important lucru. ” a declarat Bent Dahl pentru site-ul oficial al clubului vâlcean.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii