Două noutăți la Corona Brașov

Corona Braşov continuă să se întărească în vederea noului sezon, în care va evolua și în Liga Campionilor. Campioana României a anunţat două transferuri importante.

În vârstă de 24 ani Davide Kovač merge la Campioana României după ce clubul brașovean a mai anunțat transferurul lui Andrei Laza.

Kovač a evoluat în sezonul trevut la echipa Hatay Büyükşehir Belediyespor din Turcia.

Andrei joacă pe postul de centru, are multiple convocări la echipa națională și experiență de joc în CEV Champions League.

Laza și-a început cariera la Explorări Baia Mare. A câștigat două titluri naționale și o cupă a României, cu Remat Zalău, 3 titluri naționale și două cupe ale României cu Tomis Constanța. Medalie de bronz, medalie de argint, o cupă a României și Super Cupa României cu Arcada Galați.

De-a lungul carierei, Andrei a evoluat și pentru Nancy Volley (Franța), Banatul Caransebeș, LPS Piatra Neamț, CS Pro-Volei Arad și Steaua București, de unde s-a transferat la Corona Brașov.

Citește si...

Naționala, fără selecționer! Jenant, FRF a dormit…

Redacția

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Arcada Galaţi întâlneşte deţinătoarea Ligii Campionilor, Trentino, în 16-le Cupei CEV

Redacția

Minaur va întâlni pe Beykoz în EHF European Cup

Mircea M

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More