Dragan Kobiljski a plecat de la Zalău. A semnat cu o echipă din prima ligă

Sârbul Dragan Kobiljski a fost numit în funcţia de antrenor principal el echipei masculine de volei CS Rapid Bucureşti, a anunţat, miercuri, clubul pe pagina sa de Facebook.

Tehnicianul a pregătit-o până acum pe SCM Zalău, echipă învinsă de Rapid în duelul pentru locurile 5-6 în acest sezon al Diviziei A1.

Kobiljski a mai antrenat de-a lungul carierei sale, din postura de principal, formaţii ca Steaua Roşie Belgrad (cu care a câştigat 2 titluri şi 2 Cupe), Radnicki Kragujevac sau Borac Starcevo. De asemenea, el a ocupat funcţia de antrenor secund al naţionalei ţării sale, dar şi al Iranului, Indoneziei sau Japoniei.

Dragan Kobiljski s-a aflat recent în atenţia presei dintr-un motiv tragic, după ce fiica sa de 13 ani a fost ucisă într-un atac armat petrecut la începutul lunii într-o şcoală din Belgrad.

În sezonul trecut, CS Rapid a fost antrenată de Cristian Chiţigoi, dar acesta şi-a reziliat contractul, de comun acord cu clubul.

Citește si...

Filip Constantin revine în giulești

Mircea M

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More