marți, august 16, 2022

Dragan Nesic continuă la CSM Târgovişte şi în sezonul viitor

by Redacția

Staff-ul tehnic al echipei de volei, CSM Târgoviște, va fi condus tot Dragan Nešić. Conducerea clubului a ajuns la un acord cu tehnicianul privind prelungirea înțelegerii,  urmând să își continue munca la echipa de volei feminin CSM Târgoviște.

În vârstă de 50 de ani, Dragan Nešić este un antrenor cu o o mare experiență internațională, fiind un nume cunoscut și respectat în voleiul european. De-a lungul carierei sale a antrenat echipe din campionate puternice precum cele ale Serbiei, Italiei, Turciei, dar și primele reprezentative ale Bulgariei și Muntenegrului.

Pentru Dragan Nešić, 2020 – 2021 va fi cel de-al patrulea sezon petrecut la cârma echipei CS Municipal Târgoviște

Echipe pe care le-a antrenat: Serbia U20, Women Bari Volley (Italia), Women Figurella Firenze (Italia), Women Junior Volley Casale Monferrato (Italia), Women Santeramo Sport (Italia), Bulgaria, Women Monte Schiavo Jesi (Bulgaria), Women Spes Conegliano (Italia), Women Galatasaray Istanbul (Turcia), Women Bursa BBSK, Muntenegru, Women Golden Tulip Volalto Caserta (Italia), Women Canakkale (Turcia).

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii