Dragoș Dobrescu: “Jucătoare de valoare sunt, nu văd de ce nu ar ieşi şi rezultatele pozitive”

Corona Brașov are un antrenor nou, după ce Dumitru Berbece și-a anunțat demisia după înfrângerea cu Cisnădie, scor 29-31, conducerea echipei a anunțat noul antrenor al echipei, Dragoș Dobrescu.

 “Din ce am înţeles, la acest club probleme nu ar fi, nu au probleme financiare sau de altă natură, cred că probleme sunt în teren pentru că nu se vede echipa. Este clar că în restul timpului care mi-a rămas eu trebuie să încerc să le strâng, să tragem până la final meci cu meci, să fie din partea lor plăcerea de a juca handbal. Jucătoare de valoare sunt, nu văd de ce nu ar ieşi şi rezultatele pozitive. Este o provocare pentru mine, cunosc echipa, cunosc situaţia, tot ce îmi doresc este să le văd jucând de plăcere. Numai de ele depinde, cred că nu poţi schimba handbalul. El este acelaşi, nu am formula magică, nu poate garanta nimeni că are schema cu care poate câştiga meci de meci. În acest moment este importantă atitudinea, determinarea şi plăcerea de a juca handbal. Sper să ajung în timpul pe care îl am să le unesc, să fim echipă şi să ne ajutăm unii pe alţii. În clipa asta principalul meu obiectiv nu este cel de la finalul lunii mai, ci meciul cu Romanul. Normal că ar fi extraordinar să ne calificăm, dar ce îmi doresc e să văd echipa cu zâmbetul pe buze şi că se bucură împreună pentru orice gol. Restul le rezolvăm, dar unitatea grupului este cea mai importantă într-un sport de echipă. Vreau să le văd bucurându-se pentru colega de lângă, pentru că la final echipa câştigă. Sunt dornic să încep să muncesc cu ele. Sincer, am avut de învăţat multe de la domnul Voina, care mi-a spus şi m-a încurajat că este o plăcere să lucrezi cu fete, sunt mult mai serioase, mult mai sensibile şi poţi lucra destul de uşor cu ele dacă le faci să funcţioneze ca grup. Mergem la Roman să ne batem. Eu aşa am fost crescut cu o mentalitate învingătoare. Nu contează cu cine joci, cu Barcelona sau cu o echipă mai slabă, tot câştigi. Uneori meciuri, alteori experienţă, dar dacă nu lupţi ai doar de pierdut. Nu o să pot să fac mare lucru în acest timp scurt, dar sigur vor face totul pentru a uni grupul şi pentru a juca cu dăruire. Braşovul are un public atât de frumos care trebuie respectat printr-un joc frumos şi prin dăruire”, a spus Dragoş Dobrescu

Corona de află pe locul 7 în clasamentul ligii naționale, cu 19 puncte după 15 meciuri disputate, cu doar șase partide câștigate, un rezultat de egalitate și 8 înfrângeri.

În următoarea etapă Corona joacă în deplasare la CSM Roman, duminică 26 februarie de la ora 11:00.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.