Dragoș Grigore accidentat, Alibec cu dureri Dragoș Grigore accidentat, Alibec cu dureri romania mogosoaia 2017 foto frf

Dragoș Grigore accidentat, Alibec cu dureri

Staff-ul medical al echipei naționale a oferit ultimele informații cu privire la starea lui Dragoș Grigore, care a părăsit marți mai devreme antrenamentul de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

„În timpul antrenamentului de marți, Dragoș Grigore a acuzat o durere bruscă la coapsa dreaptă. Rezonanța magnetică la care a fost supus în cursul zilei de miercuri a evidențiat o ruptură musculară. Jucătorul este astfel indisponibil pentru cele două partide care urmează”, a precizat Dr. Laurențiu Oproiu, medicul echipei naționale a României.

„Lui Denis Alibec i-a recidivat o afecțiune din zona inghinală. Din cauza durerilor, jucătorului i s-a recomandat un program special de antrenament și recuperare în cantonamentul echipei”, a punctat medicul naționalei.

Reprezentativa României întâlnește Polonia, în preliminariile CM 2018, pe 10 iunie, la Varșovia, iar trei zile mai târziu, pe 13 iunie, la Cluj-Napoca, tricolorii vor disputa un joc amical cu Chile.

Sportul unește oamenii – Cadoria Dragoș Grigore accidentat, Alibec cu dureri Dragoș Grigore accidentat, Alibec cu dureri Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri 1024x154
Sportul înseamnă sanatate Dragoș Grigore accidentat, Alibec cu dureri Dragoș Grigore accidentat, Alibec cu dureri sport proiect logo pt link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *