miercuri, august 10, 2022

Dueluri tari pentru gorjence, la turneul de pregătire de la Zalău

by Vasile.M

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu, au disputat vineri, 5 august, două partide în cadrul turneului de la Zalău, „Cupa Consiliului Județean Sălaj” ediția a XVII-a. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a avut parte de două dueluri tari, cu echipe care evoluează în Liga Florilor, HC Zalău şi CSM Slatina.

În prima confruntare, gorjencele au pierdut în faţa echipei gazdă, HC Zalău, care s-a impus cu 32-29, iar în al doilea meci al zilei, echipa din Târgu Jiu a terminat la egalitate cu CSM Slatina, scor 19-19. Sâmbătă, CSM Târgu Jiu va încheia turneul de la Zalău cu un meci împotriva maghiarelor de la Bekescsabai (Ungaria).

HC Zalău – CSM Târgu Jiu 32-29(14-17)

CSM Târgu Jiu ©Sportexclusiv

În a doua confruntare a zilei, CSM Târgu Jiu şi CSM Slatina au terminat la egalitate, scor 19-19. La fel cum o arată şi scorul, confruntarea dintre cele două echipa a fost un extrem de echilibrată, cu un plus pentru CSM Târgu Jiu, care a intrat la vestiare cu un gol avans 12-11. Repriza secundă a fost la fel de echilibrată, dar săracă în goluri. Oboseala şi-a spus cuvântul în ambele tabere şi meciul s-a terminat la egalitate. Gorjencele au făcut însă faţă cu brio unei zile cu două meciuri în faţa unor adversari puternici din Liga Florilor, aspect care l-a mulţumit pe expertul sportiv Dan Ilieş, care este convins că echipa este pe drumul cel bun.

CSM Târgu Jiu – CSM Slatina 19-19(12-11)

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii