Dunărea Brăila a transferat un pivot angolez

by Redacția

HC Dunărea Brăila a anunțat un nou transfer. Ruth João (23 de ani), de origine angoleză, a semnat contract pe două sezoane.

”Sunt foarte fericită pentru oportunitatea de a mă alătura echipei Dunărea Brăila sezonul viitor. După Liga Campionilor în Kastamonu și Liga Butagaz Energie cu Paris 92, sunt entuziasmată să descopăr campionatul romanesc și să mă reîntâlnesc cu fostul meu antrenor Morten Soubak. Clubul a adus laolaltă o echipă foarte puternică pentru sezonul ce urmează și abia aștept să fac parte din ea și să cunosc atât membrii clubului, cât și suporterii” a declarat Ruth.

”Ne pregătim intens pentru următorul sezon competițional. Timpul trece repede și ne dorim să formăm o echipă mult mai puternică. Ruth are 1,85 m și cu siguranță va fi decisivă în atac și în special în apărare, iar calitățile acesteia vor face ca jocul echipei noastre să fie cât mai creativ” a declarat vicepreședintele HC Dunărea Brăila, Marian Jinca.

Conform regulamentul Federației Române de Handbal, jucătoarea va activa în cadrul clubului din sezonul viitor. În următoarea etapă, prima a reurului, brăilencele vor juca în deplasare pe terenul echipei HC Zalău.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii