Dunarea Braila va juca ambele jocuri din turul III al Cupei EHF, pe teren propriu

Dupa ce a reusit sa scape in debutul competitiei Europene de echipe puternice ca Rostov, Holstebro sau Team Esbjerg, intalnind Alavarium din Portugalia, HC Dunarea Braila a reusit sa convinga adversara ca cele doua meciuri din turul III al EHF sa se dispute in Polivalenta din Braila.

Conform tragerii la sorti HC Dunarea va juca in turul 3 cu Alavarium / Love Tiles din Portugalia.

Echipa din Portugalia a evoluat in sezonul 2011-2012 in Challenge iar in sezonul trecut in round 3 din Cupa EHF a intalnit TSV Bayer fiind eliminata din competitia europeana.

Ambele partide ale brailencelor, din acest sezon european, vor avea loc pe teren propriu. Disputa cu echipa din Portugalia este programata pentru luna noiembrie, cand  HC Dunarea va avea pe langa cele doua meciuri din EHF insa trei partide din LIga Nationala cu HCM Roman, HCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti.

Meciurile cu Alavarium sunt programate pentru sfarsitul lunii noimebrie mai precis pe 22 si 23, ambele partide avand loc de la orele 11.00

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

SCM Rm.Vâlcea, BLAT rușinos la Brașov

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More