După doi ani, Sepsi ajunge din nou în finala Cupei României

Formația din Sfântu Gheorghe pregătită de Cristiano Bergodi s-a calificat în finala Cupei României, unde va întâlni FC Voluntari.

Era un meci capital pentru Universitatea Craiova acest retur de semifinală în Cupa României, ultima șansă pentru un trofeu în acest sezon. După 1-2 în Covasna, Sepsi se anunța însă un adversar redutabil, eficient și perfect organizat, după stilul antrenorului Bergodi, fost tehnician și în Bănie.

Sepsi învinge și în Oltenia!

Oltenii au încercat să înceapă avântat, iar reluarea lui Crețu, cu capul, în transversală (9) a părut să dea semnalul lui asediu necontenit. Nu a fost tocmai așa. Universitatea a avut marile ocazii ale primei reprize, șansa mijlocașului din debut fiind completată de șansele lui Ivan: șut puțin peste poartă (13), minge trimisă cu capul, același deznodământ (23). Dar defensiva oaspeților a stat bine, per total, în teren. Nu a ieșit nici golul, nici o presiune devastatoare din partea formației lui Reghecampf până la finele primei reprize.

Era de așteptat ca studenții să pună piciorul pe accelerație și mai puternic după pauză. Dar realitatea a fost alta! Ștefănescu șutează și Pigliacelli acordă corner (55), Tudorie (ex-Craiova și el, precum Bergodi) are o șansă bună (57). Efect invers! Și tot Ștefănescu iese în prim-plan, șutează pentru deschiderea scorului pe sub portarul Craiovei (66)!

Exceptând reluarea din foarfecă a lui Ivan și șutul din voleu al lui Vătăjelu (81), Universitatea se stinge. Bancu e eliminat pe final. Iar Sepsi joacă după doi ani, din nou, finala Cupei României!

UNIV. CRAIOVA – SEPSI 0-1 (Ștefănescu ’66), 1-2 în tur

FINALA CU FC VOLUNTARI SE JOACĂ PE 19 MAI, STADION GIULEȘTI!

Citește si...

Cupa României la volei feminin se joacă în weekend la Mioveni

Oana B

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Gorjencele şi-au aflat adversara din sferturile Cupei României

Vasile.M

Minaur va juca în sferturile de finală cu Bregenz Handball (Austria)

Ionuț Popa

S-au stabilit sferturile Cupei României la handbal feminin

C. Sabău

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More