joi, august 18, 2022

După o pauză de 13 ani, Consiliul Județean SĂLAJ sprijină echipele afiliate la AJF Sălaj

75 de echipe de copii, juniori și seniori beneficiază de ajutorul administrației județene

by C. Sabău
Toate cele 50 de cluburi afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Sălaj, reprezentând nu mai puțin de 75 de echipe de copii, juniori și seniori, au primit joi, 14 octombrie, mingi și echipamente sportive noi, grație unei finanțări de 250.000 de lei asigurate de la bugetul Consiliului Județean Sălaj, se arată în comunicatul administrației județene.

„Vă felicit pentru grija și dăruirea cu care vă ocupați de destinele tinerilor care fac sport. Cunoaștem dificultățile financiare cu care se confruntă cluburile de fotbal din Sălaj, acesta fiind, de altfel, unul dintre motivele pentru care am lansat acest program de finanțare. Consider că este o obligație a noastră, ca autoritate publică, să sprijinim și sportul amator, nu doar pe cel de performanță. Îmi doresc să îmbrăcați cu mândrie noile echipamente. Sper, în același timp, să vă poarte noroc și să vă aducă numeroase victorii. Vă asigur că acesta este doar primul pas pe care îl facem în direcția dezvoltării sportului la nivel de județ”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

250.000 lei de la bugetul Consiliului Județean Sălaj pentru fotbalul amator

Grație acestei finanțări, fiecare echipă a primit câte 20 de echipamente și șase mingi de fotbal, în cazul copiilor și juniorilor, respectiv 20 de echipamente și șapte mingi, în cazul seniorilor.

 „Vreau să mulțumesc conducerii Consiliului Județean Sălaj și consilierilor județeni pentru susținerea acordată membrilor asociației noastre. Este pentru prima dată când administrația județeană își îndreaptă atenția spre fotbalul sălăjean amator, care înseamnă 75 de echipe de copii, juniori și seniori, cu un total de 1.500 de sportivi”, a afirmat Daniel Sabou, președintele AJF Sălaj.️

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii