SCM Zalău, amendat de FRF cu 2200 lei și o penalitate de 6 puncte

Întrunită miercuri, 7 august 2019, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a analizat rapoartele de joc de la meciurile de seniori şi juniori remise pentru această şedinţă și a sancționat echipa SCM Zalău chiar la debutul său în Liga a 3-a.

Nou promovata SCM Zalău a fost amendată cu 2200 de lei și va începe noul sezon al Ligii a 3-a cu minus șase puncte în clasament.

„În temeiul art. 25.2 lit. b și 4 din ROAF coroborat cu art. 83 pct. 13 din RD al FRF clubul SCM Zalău este sancționat cu pierderea jocului prin forfait și scăderea a 6 (șase) puncte și penalitate sportivă de  2200 lei. Comisia disjunge cauza privind pe jucătorul Sarosi Raul, antrenorul Pop Alexandru și oficialii echipei SCM Zalău, formează dosarul nr. 369.1/CD/2019 cu termen de judecată la data de 14.08.2019.” informează site-ul oficial FRF.

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal vor judeca pe 14 august acestă speță și vor trage la răspundere și pe oficialii clubului și pe antrenorul principal al echipei.

Din păcate primul meci oficial al nou promovatei SCM Zalău are un deznodămțnt rușinos, după ce pe terenul din Satu Mare, echipa pregătită de Alexandru Pop s-a impus în fața echipei Olimpia Satu Mare cu scorul de 3-2, într-o partidă din cadrul primei faze a Cupei României. La final celor 120 de minute de joc, gazdele au depus o contestaţie, reclamând faptul că nou promovata SCM Zalău a folosit un jucător nelegitimat. 

La acest nivel al Ligii a 3-a nu sunt permise aceste greșeli ale conducerii clubului, care în mod evident au tratat cu lejeritate această competiție. Bucuria promovării în Liga a 3-a, a iubitorilor de fotbal din Sălaj a fost umbrită de această eliminare rușinoasă din Cupa României.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV