sâmbătă, august 13, 2022

ACS Volei Turda luptă în acest weekend, pentru calificarea la Turneul de Promovare în Divizia A1

by Redacția

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” luptă, în acest weekend, pentru calificarea la Turneul de Promovare în Divizia A1

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” participă în perioada 26 – 28 martie 2021 la Turneul Semifinal din cadrul Campionatului Național de Volei Feminin al Diviziei A2 Vest, desfășurat la Craiova, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”.

Alături de echipa turdeană, manageriată de cea mai valoroasă jucătoare din România din toate timpurile, Cristina Pîrv, la turneu vor fi prezente formațiile SCMU Craiova, CSU Oradea și CSU Politehnica Timișoara. După turneul care a avut loc la sfârșitul lunii februarie, la Timișoara, fetele antrenate de Bogdan Tănase s-au întors acasă cu trei victorii în urma celor trei meciuri disputate. Turneul Semifinal este decisiv, fiind urmat de cel de Promovare în Divizia A1, obiectiv care se află pe lista priorităților pentru sportivele din Turda.

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” va juca împotriva CSU Politehnica Timișoara, vineri, 26 martie, contra SCMU Craiova sâmbătă, 27 martie și împotriva echipei CSU Oradea, duminică, 28 martie.

Tot la Craiova, cu gândul la promovare

Cristina Pîrv

Ne-am dorit mult să ajungem în acest punct, dar nu intenționăm să ne oprim aici. În cadrul campionatului național anterior, tot în luna martie, participam cu o echipă proaspăt înființată, tot la Craiova, la turneul semifinal al Seriei Vest a Diviziei A2. Am obținut un rezultat bun, dar de această dată, țintim promovarea în Divizia A1. Acest turneu este foarte important, pentru că este decisiv în demersul nostru. Am muncit mult, ne-am antrenat mult, iar obiectivul nostru este clar: ne dorim să promovăm în prima ligă, acesta fiind visul echipei, la care a contribuit fiecare sportivă prin dedicarea de care a dat dovadă. Ne dorim să dăm 100% în cadrul fiecărui meci, să ne dovedim nouă, în primul rând, că suntem o echipă bine sudată, care are un țel comun și care face tot ce îi stă în puțință pentru a-l atinge.

„Am mare încredere atât în staff-ul nostru, cât și în fete.  Am văzut evoluția lor pe teren, atât pe plan individual, cât și ca echipă și cred că împreună putem ajunge acolo unde ne-am propus. A fost un an greu, cu multe provocări, dar până în momentul de față le-am făcut față cu brio. Sper să facem o figură frumoasă la Craiova și să le oferim turdenilor care ne susțin, cu precădere în mediul online, pentru că așa sunt vremurile pe care le trăim, o surpriză frumoasă în acest weeked. Le mulțumim tuturor celor care iubesc voleiul și sunt alături de noi. Vă simțim mereu aproape, iar susținerea voastră ne dă energia pentru a-i reda voleiului turdean acel loc pe care îl merită”, a declarat Cristina Pîrv înaintea turneului semifinal de la Craiova.

Programul turneului:

Vineri, 26 martie 2021

Ora 15:00: ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”  – CSU Politehnica Timișoara

Ora 18:00: SCM “U” Craiova – CSU Oradea

Sâmbătă, 27 martie 2021

Ora 15:00: CSU Politehnica Timișoara – CSU Oradea

Ora 18:00: SCM “U” Craiova ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”

Duminică, 28 martie 2021

Ora 11:00 ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” – CSU Oradea

Ora 14:00: SCM „U” Craiova – CSU Politehnica Timișoara

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii