joi, august 18, 2022

Eduard Novak își dorește reînfiinţarea, la Satu Mare, a Centrului de Excelenţă pentru Scrimă.

by C. Sabău

Ministrul Sportului, Eduard Novak, precizat miercuri, într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, că analizează posibilitatea ca să reînfințeze la Satu-Mare centrul de excelență pentru Scrimă.

„Am avut astăzi o întrevedere cu primarul municipiului Satu Mare, domnul Kereskenyi Gabor, alături de parlamentarii UDMR de Satu Mare, Lorand Turos, Magyar Lorand şi Nagy Szabolcs. Ca reprezentanţi ai sătmărenilor, distinşii mei invitaţi au venit cu o serie de teme de mare interes pentru comunitatea locală, solicitându-mi sprijinul instituţional. Temele de discuţie au vizat descentralizarea Direcţiilor Judeţene pentru Sport şi Tineret, dar şi reînfiinţarea, la Satu Mare, a Centrului de Excelenţă pentru Scrimă. De asemenea, transferul Hotelului Sport, aflat într-o avansată stare de degradare, către Primăria Satu Mare, pentru a fi reabilitat şi redat sportivilor, a fost un alt subiect dezbătut, pe care îl vom analiza la nivelul ministerului pentru identificarea soluţiilor optime”, se arată în mesajul ministrului de pe contul personal de Facebook.

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii