sâmbătă, august 13, 2022

Eduard Novak, precizări despre revenirea spectatorilor pe stadioanele din Liga 1

by Redacția

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a susținut astăzi o conferință de presă în care a precizat printre altele, despre revenirea spectatorilor pe stadioanele din România dar și astpecte legate de EURO 2020 .

25% din capacitatea totală a Arenei Națională va fi deschisă publicului pentru cele 4 meciuri de la EURO 2020 organizate de București. Eduard Novak susține că și-ar dori ca modelul să fie preluat progresiv și în competițiile interne din România.

„Cunoaștem situația pandemiei în Europa. Ne inspirăm de afară. Mă bucur foarte mult că am reușit să rămânem pe lista organizatorilor pentru EURO 2020. Această schemă poate fi începutul, sperăm să fie introdusă și în celelalte sporturi. Guvernul dorește ca de la 1 iunie să revenim la o viață normală. În curând, vom avea spectatori și în Liga 1, dar și în alte sporturi. Noi ne zbatem!”, a declarat ministrul Novak.

Eduard Novak a spus că are în plan organizarea unor „meciuri-teste” în Liga 1.

„Suntem în discuții permanente cu Federația Română de Fotbal. Ne dorim să avem spectatori și să găsim o cale prin care să deschidem stadioanele cu câteva „meciuri-teste”. Totuși, astăzi nu sunt în poziția în care să fiu forul care decide acest lucru”, a spus Novak. 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii