Eric a bătut palma cu Pandurii

Lovitură pe piața transferurilor din Liga 1! Pandurii a reuşit în cele din urmă transferul lui Eric de Oliveira (29 de ani), sosit înapoi la fostul său club din postura de jucător liber de contract. Acesta revine în lotul gorjean după un singur sezon petrecut în Arabia Saudită.

Eric mai avea încă trei ani de contract cu Al Ahli, iar Pandurii ar fi negociat un împrumut pe jumătate de sezon, în cazul în care rezilierea nu ar fi fost posibilă. În cele din urmă, impresarul Anamaria Prodan a tratat cu șefii lui Al Ahli și a obținut dezlegarea jucătorului.

„Eric vine după o accidentare destul de lungă şi a stat mult departe de fotbal. Pentru el e important în acest moment să poată juca, iar pentru asta a decis să revină în Romania, la Pandurii. Aici s-a simţit cel mai bine şi a vrut să se reîntoarcă să-şi ajuta fosta echipa în retur”, a spus Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Drept urmare, Eric va parafa un contract pe şase luni cu Pandurii, iar salariul său va fi undeva în jurul sumei de 10.000 de euro lunar. Din vară, după încheierea sezonului, Eric își dorește să plece la alt club din străinătate şi o va face tot din postura de jucător liber de contract.

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

Noi condiții de participare în competițiile de juniori organizate de FRF

Mircea M

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More