Eric de Oliveira a revenit în România

Eric de Oliveira a revenit în România după accidentarea gravă suferită într-un meci al celor de la Al Ahli. Mijlocaşul brazilian nu a ratat ocazia de fi alături de foştii săi colegi la meciul cu Săgeata Năvodari.

eric_tricolor

Înainte de începutul meciului, Eric a fost premiat de către clubul Pandurii Târgu Jiu cu un tricou şi o minge cu autografele colegilor săi. Publicul i-a scandat numele lui Eric iar brazilianul s-a declarat emoţionat de primirea de care a avut parte la Târgu Jiu.

„Mă bucur de cadoul primit, nu mă așteptam. A fost și prima mea întâlnire cu publicul de aici după ce am plecat. Am doar mulțumiri pentru publicul care a fost alături de mine. Eu aveam nevoie de o schimbare în viața mea și am plecat de la Mediaș venind la Târgu Jiu și la primul meci acasă m-am simțit de parcă aș fi fost aici de zece ani. Lumea plăcea tot ce făceam, eu făceam tot pentru public…”, spune Eric care le ţine acum pumnii foştilor săi colegi în tentativa de a ajunge din nou în Europa League, la fel ca în sezonul precedent. „Mereu trebuie să rămână încrezători. Sunt cam aceeași băieți care au jucat și în Europa League, mai sunt câțiva dintre cei care au ajuns vicecampioni. Eu cred că trebuie avută răbdare. Trebuie să țină capul sus, încă avem șanse la Europa League. Trebuie să avem încredere că o să vină și victoria.”

„Eric este special, are un lipici senzaţional la lume. Am discutat cu el şi mi-a spus că şi în Arabia este foarte iubit. E şi normal, pentru că are un caracter foarte frumos, este o persoană specială care tot timpul e cu zâmbetul pe buze. Noi îi mulţumim pentru ceea ce a făcut pentru Pandurii, îi urăm însănătoşire grabnică şi să revină cât mai repede pe gazon.” Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii Târgu Jiu. informeaza siteul gruparii gorjene

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

Noi condiții de participare în competițiile de juniori organizate de FRF

Mircea M

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More