sâmbătă, august 13, 2022

EURO 2020: Ucraina, prima calificare în sferturi

by Redacția
Ucraina a învins-o pe Suedia, scor 2-1 după prelungiri, în „optimile” EURO 2020! În sferturi, Ucraina va da piept cu Anglia.

Ucraina, în premieră în „sferturi” la Euro

Ucraina a deschis scorul prin Oleksandr Zincenko (27), dar scandinavii au egalat prin Emil Forsberg (43). În repriza secundă, nordicii au avut două bare prin Forsberg, iar ucrainenii una prin Serghei Sidorciuk.

Danielson primește „roșu” (99) dar jucătorul era foarte nemulțumit de decizia arbitrului. Intrare criminală și nesimțire.

Cu un om mai puțin, suedezii au încercat să reziste și să trimită partida la loviturile de departajare. Însă rezerva Dovbyk a dat lovitura chiar în ultimele secunde și Ucraina va juca în sferturile EURO 2020 contra Angliei.

România a organizat patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională: Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, scor 3-1), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, scor 2-1), Ucraina – Austria (21 iunie, scor 0-1), toate în Grupa C, dar şi partida din optimile de finală Franţa – Elveţia

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii