#EuroLeagueW | Adelina Ungureanu: Victoria cu Franța ne ajută să ne consolidăm relațiile de joc

Adelina Ungureanu a fost în premieră căpitan al naționalei de senioare a României. Autoare a 16 puncte în victoria cu Franța (scor 3-2) din prima etapă a Grupei A din Golden League, ea a făcut câteva declarații pentru pagina oficială de Facebook a FR Volei.

”A fost un meci dificil, după cum o arată și scorul, dar deși eram conduse cu 2-0 noi am crezut în continuare, am crezut în noi, în faptul că putem obține victoria. A fost și o schimbare de atitudine și de implicare în meci, dacă pot spune asta, pentru că în primele două seturi nu s-a legat foarte bine jocul nostru, însă din setul al treilea a fost o altă energie pe teren, s-a simțit lucrul acesta. Am reușit astfel să întoarcem soarta meciului. Este o onoare foarte mare pentru mine faptul că sunt în premieră căpitan la naționala României. În același timp este și o mare responsabilitate și sper să mă pot achita foarte bine de ea”. a declarat Adelina Ungureanu. 

Azi, de la ora 17.00, România va juca împotriva naționalei din Azerbaidjan, partida urmând să fie transmisă în direct la TVR 3.

Adelina Ungureanu | FOTO CEV

 ”Cunoaștem echipa din Azerbaidjan, adversara de sâmbătă, am jucat câteva meciuri amicale contra lor. Rezultatul a fost de fiecare dată în favoarea noastră, destul de clar aș putea să zic. Totuși, este un meci oficial, este diferit față de atmosfera pe care am avut-o în meciurile amicale, însă am foarte mare încredere în fete, în echipă și cred că victoria cu Franța chiar ne ajută să ne consolidăm relațiile de joc. În special moralul nostru este mult mai ridicat acum”. a declarat Ungureanu pentru sursa citata mai sus.

Clasament Grupa A

  1. Spania 3p
  2. România 2p
  3. Franța 1p
  4. Azerbaidjan 0p

Citește si...

Handbalul nu va respecta Legea Novak nici în viitorul sezon

Mircea M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Cupa României la volei feminin se joacă în weekend la Mioveni

Oana B

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Gorjencele şi-au aflat adversara din sferturile Cupei României

Vasile.M

Minaur va juca în sferturile de finală cu Bregenz Handball (Austria)

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More