duminică, septembrie 25, 2022

CSM Slatina vs HC Zalău

Rezultat

Echipala pauzăFinal
CSM Slatina918
HC Zalău1221

Detalii

Dată Time League Sezon LIVE
aprilie 7, 2021 13:15 Liga Florilor 2020-2021 FRH TV

Recap

HC Zalau a dispus de CSM Slatina după un joc controlat pe parcursul celor 60 de minute. Zalăul a început bine meciul iar în minutul zece conducea cu 3 – 5 diferența fiind majorată în minutul 26 tabela arăta 7 – 11. Chiar dacă zălăuancele au fost  în permanență în avantaj, Slatina a avut o evoluție bună, astfel că la pauză, echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici avea un avans de trei goluri, scor 9 -12.

În repriza a doua zălăuancele s-au desprins la cinci goluri, minutul 41 scorul era 12 – 17. Pe final HC Zalau a câștigat la trei goluri și a obținut a șaptea victorie în acest sezon.

„A fost un meci dificil dar ne-am dorit foarte mult să câștigăm. Cred că în apărare s-a făcut diferența” a declarat Andreea Mihart

 

„O victorie normală, o victorie de trei puncte. Chiar dacă suntem la a cincea deplasare pe teren neutru, la București, am obținut trei puncte importante. Avem 21 de puncte, este foarte bine pentru finalul de tur. Felicit echipa chiar și cele care au stat pe bancă, pentru că au reușit să gestioneze situația. Nu este ușor să faci mereu deplasare, repet nu este vorba doar de acest meci.” a declarat Gheorghe Tadici.

Slatina: Ostase 6 goluri, Popescu 5, , Ivan 3, Carligeanu 2, Chitacu 1, Cârligeanu 1.

Zalău: Mihart 7 goluri, Severin 6, Dindiligan 5, Mouna 2, Popescu 1.

Locație

Sala Polivalenta Bucuresti
Sala Polivalentă, Calea Piscului, Sector 4, Bucharest, 040348, Romania

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii