Fără spectatori la meciurile disputate în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Echipele de handbal feminin junioare, dublă confruntare cu echipele clubului din Caracal. CSM Târgu Jiu Junioare 3 este prima echipă care se va confrunta cu CSS Caracal. Elevele lui Radu Costel vor juca, sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 12.00, în timp ce Junioarele 2, pregătite de Andrei Enache, vor juca o zi mai târziu, duminică, 24 octombrie, de la ora 12.00, cu echipa similară a CSS Caracal. Ambele partide se vor disputa fără spectatori, informează site-ul oficial al clubului gorjean.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui la finalul acestei săptămâni două partide interesante din Campionatul Național rezervat junioarelor 2 și 3. Interesant este și faptul că ambele echipe ale CSM Târgu Jiu vor juca cu echipele similare ale CSS Caracal, ambele meciuri se dispută la Târgu Jiu și ambele contează pentru etapa a-4-a din fiecare serie. Din păcate, din cauza situației epidemiologice, ambele partide să se dispute fără spectatori.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonator secția de handbal CSM Târgu Jiu: „Ne așteaptă două jocuri foarte grele, împotriva unui club cu rezultate foarte bune la nivel de juniori. Obiectivul nostru este același ca la fiecare joc, acela de a evolua cu încredere, de a crește sănătos din punct de vedere handbalistic și de a juca cu zâmbetul pe buze. Din păcate, din cauza situației epidemiologice dificile prin care trecem, aceste două partide nu se vor juca cu spectatori”.

După victoria din etapa trecută, de la Craiova, elevele pregătite de Radu Costel vor o nouă victorie. Pentru asta trebuie să treacă de echipa similară din Caracal. Formația oaspete este pe locul 2 în Seria G, cu 8 puncte acumulate, în timp ce echipa lui Radu Costel este pe 3, cu 6p. Cu o victorie în meciul de sâmbătă, gorjencelor ar face rocada în clasament cu CSS Caracal și ar rămâne aproape de liderul seriei, CSM Slatina. Meciul contează pentru etapa a-4-a din Seria G a Campionatului Național Junioare 3.

Duminică, la prânz, echipa pregătită de Andrei Enache, CSM Târgu Jiu Junioare 2, va evolua împotriva liderului Seriei E, CSS Caracal. Și aici meciul contează pentru etapa a-4-a. Seria E junioare 2 este condusă de CSS Caracal, cu 13p. Gorjencele sunt pe locul 2, cu 7 puncte și țintesc victoria pentru a se apropia și mai mult de prima poziție din clasament.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: „Meciul de duminică va fi împotriva unei echipe puternice, bine pregătită, o echipă care are în componență jucătoare care sunt convocate constant la loturile naționale. Cu toate acestea, eu am mare încredere în echipa mea, pentru că am reușit să formăm un grup foarte frumos. Sunt niște fete foarte talentate și ambițioase, care muncesc enorm și care, cu siguranță, vor reuși să facă pasul spre marea performanță”.

Citește si...

Nu s-a luat nicio decizie în privința organizării europeanului din 2026

Ionuț Popa

Handbalul nu va respecta Legea Novak nici în viitorul sezon

Mircea M

Handbalistele de Iași în cantonament

Oana B

Bugetul Federației Române de handbal pe 2024 rămâne o enigmă

Oana B

Florentin Pera a anunțat lotul de 18 pentru dubla cu Croaţia

Mircea M

Simona Maior-Pașca a fost nominalizată la categoria “Antrenoarea anului”

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More