FC Brașov la un pas de a transfera trei jucatori!

Conducerea clubului FC Brașov a anunțat achiziționarea a trei fotbaliști pentru returul ediției 2014-2015 a Campionatului Național Liga 1.

Primul dintre ei este internaționalul estonian Artjom Artjunin. În vârstă de 24 de ani, acesta măsoară 1.90 metri, este fundaș central și a adunat 54 de selecții (4 goluri marcate) la echipele naționale U19, U21 și seniori ale țării sale. Artjunin a jucat între 2006 și 2014 la Levadia Tallin, bifând 18 goluri în 210 partide.

Al doilea fotbalist transferat este Alin Șeroni (27 ani), fostul fundaș central de la Viitorul.

„Sunt bucuros că am ajuns la FC Brașov. Îmi doresc să fiu sănătos, lipsit de accidentări și să contribui la îndeplinirea obiectivelor acestei echipe”, a declarat Șeroni, care a semnat o înțelegere pentru un an și jumătate.

În fine, croatul Leo Novak (NK Zagreb), care poate evolua pe întreg flancul stâng, a agreat un contrat pe șase luni cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

fc brasov

„Am mai colaborat cu domnul Vjekoslav Lokica și la NK Zagreb și am venit la FC Brașov cu gândul de a face performanță”, a precizat fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Președintele executiv al FC Brașov, Constantin Zotta a anunțat că lotul de jucători va fi completat și cu alți fotbaliști de valoare.

[themeum_video layout=”0″ title=”” maxnum=””][/themeum_video]

Citește si...

Brazilia, eliminată de la Copa America

Redacția

Răzvan Burleanu: Vom comunica viitorul lui Edward Iordănescu

Oana B

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Redacția

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More