FC Voluntari continuă în primul eşalon, după ce a învins Călăraşiul şi în retur

În al doilea meci retur din cadrul barajului pentru Liga 1, Dunărea Călăraşi nu a reuşit să repete performanţa Mioveniului şi a ratat promovarea în primul eşalon

După ce CS Mioveni a dat lovitura în dubla cu AFC Hermannstadt, a venit rândul celor de la AFC Dunărea 2005 Călăraşi să încerce să obţină promovarea în primul eşalon. Însă meciul retur, pornit de la scorul general de 2-1 pentru FC Voluntari, nu a avut finalul dorit de călărăşeni, echipa ilfoveană impunându-se cu 4-0.

Primul gol al gazdelor de joi a venit încă din minutul 7, atunci când cehul Droppa a speculat o bâlbâială a defensivei adverse şi a marcat din câţiva metri. După doar 11 minute, diferenţa s-a majorat, după o fază pornită dintr-o degajare a lui Rîmniceanu, urmată de o preluare a lui Marcelo Lopes şi o pasă către Jefté Betancor, care a finalizat din afara careului mare.

Dunărea a jucat 36 de minute în zece

Repriza secundă a continuat prost pentru oaspeţi, care au rămas în inferioritate numerică din minutul 54, ca urmare a eliminării juniorului Sălceanu (17 ani şi aproape 5 luni) pentru al doilea galben. Soarta partidei fiind pecetluită, ilfovenii şi-au permis să îi ofere debutul între buturi lui Valentin Neacşu (21 de ani), aflat la primul său meci oficial în tricoul echipei mari a Voluntariului.

Scorul a căpătat proporţii după ce moldoveanul Armaş a punctat cu o lovitură de cap (foto), în urma unui corner executat de Ion Gheorghe (79), iar noul intrat Cosmin Achim a închis tabela cu un penalty acordat pentru un henţ al lui Bud (86).

Cu scorul general de 6-1, FC Voluntari a rămas în Liga 1, oaspeţii de joi urmând a evolua tot în eşalonul secund. Pentru ilfoveni, a fost al treilea baraj câştigat de la reintroducerea acestuia, precedentele învinse fiind UTA Bătrâna Doamnă şi Chindia Târgovişte.

SC FC VOLUNTARI SA – AFC DUNĂREA 2005 CĂLĂRAŞI 4-0 (2-0)
Lukas Droppa (7), Jefté Betancor (18), Ion Armaş (79), Cosmin Achim (86 – pen.)

FOTO: Facebook FC Voluntari

Citește si...

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Cupa României la volei feminin se joacă în weekend la Mioveni

Oana B

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Gorjencele şi-au aflat adversara din sferturile Cupei României

Vasile.M

Minaur va juca în sferturile de finală cu Bregenz Handball (Austria)

Ionuț Popa

S-au stabilit sferturile Cupei României la handbal feminin

C. Sabău

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More