FED CUP prezentarea oficiala a echipelor României și Spaniei

Echipele de Fed Cup ale României și Spaniei au susținut, astăzi, la Arena „Dunărea” din Galați, câte o conferință de presă.

Declarații echipa Spaniei:
Conchita Martinez:
Simona joacă foarte bine, dar și noi avem o echipă foarte bună și vom face tot ce ne va sta în putință să câștigăm.
Este foarte important să jucăm pentru țara noastră, este o senzație diferită. În ambele echipe sunt jucătoare foarte bune. Toate meciurile vor fi foarte dificile. Vom vedea ce va fi.

Garbine Muguruza:
Fiecare meci este dificil, fiecare punct contează. E dificil să joci împotriva numărului 3 mondial. Dar, cred că avem șansa noastră. Vom vedea cum merg lucrurile.

Declarații echipa României
Alina Cercel Tecșor:
Mulțumim organizatorilor că ne-au oferit posibilitatea să jucăm aici la Galați, unde fetelor le place foarte mult. Oamenii sunt foarte drăguți și toată lumea ne ajută pentru ca lucrurile să iasă foarte bine.

Simona Halep:
Aici, la Galați, am crescut, am jucat foarte multe meciuri în copilărie. La ora meciurilor, voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu. E important să câștigăm la noi acasă.
Este întotdeauna diferit să joci în echipă pentru că nu mai ești pentru tine. Eu, în primul rând, o să joc pentru românii care vin să ne susțină și să ne vadă, pentru țară și, în ultimul rând, joc petru mine.
Contra Muguruzei am pierdut o dată, dar e un nou meci, jucăm în sală, ceea ce mie îmi place. Și cu Soler îmi va fi dificil, pentru că nu am jucat până acum contra ei.
Spania este o echipă foarte puternică, are jucătoare bune, au experiență, dar eu am încredere în mine că pot să câștig.

Alexandra Dulgheru
Suprafața este OK, nici prea rapidă, nici prea lentă. Jocurile de Fed Cup ne ajută pentru următoarele turnee, pentru că jocurile în echipă creează o atmosferă aparte, adică intervine spiritul de echipă, sunt alte emoții și ajută foarte mult experiența noastră de jucătoare.

Irina Begu
Sâmbătă și duminică voi juca cel mai bun tenis al meu. Sper să aduc cât mai multe puncte pentru echipă. Este o mândrie pentru noi să jucăm acasă, în fața publicului.

Monica Niculescu
Ne dorim foarte mult o victorie aici, la Galați, în fața tuturor suporterilor. Sper să-i facem fericiți și mândri pe toți românii care vor veni din toată țara. Suntem o echipă frumoasă care luptă pentru demnitatea României. Sper să jucăm bine sâmbătă și duminică. Suntem o echipă unită.

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More