Federaţia Română de Lupte a amânat competiţiile din luna martie

Biroul Federal al Federaţiei Române de Lupte a decis să amâne toate competiţiile din calendarul intern programate în luna martie, Cupa României Under-15 şi Campionatul Naţional Individual de cadeţi, ca măsură de prevenţie pentru combaterea răspândirii virusului Covid-19, se arată în comunicatul FRL.

„Federația Română de Lupte ia toate măsurile necesare de prevenție pentru sportivii și antrenorii săi. În contextul actual, conform restricțiilor impuse pentru prevenirea si combaterea răspândirii virusului Covid-19, Biroul Federal al FRL decide următoarele:

⚠️1. Închiderea temporară a tuturor Centrelor Nationale de Lupte Libere, Lupte Greco-Romane si Lupte Feminine.

⚠️2. Amânarea Competițiilor din Calendarul intern programate în intervalul lunii martie (Cupa României U15, CNI Cadeți).

⚠️3. Cele trei loturi Olimpice de Seniori își continuă Stagiile de pregătire programate, neaflându-se în zone de risc. (Lupte Feminine si Lupte Greco-Romane- Ungaria, Lupte Libere- Republica Moldova).

⚠️4. Afisarea de materiale informative privind respectarea regulilor de igienă în toate locațiile sportive aflate în subordinea FRL.

🔊Totodată, facem un apel deschis către cei implicați în lumea luptelor, să respecte toate normele de igienă și siguranța recomandate de autoritățile abilitate.
Sănătatea devine o prioritate în această perioadă! Să fim responsabili!” se arată în comunicatul FRL.

Foto Facebook FRL

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV